Verhaalstickers. De diertjes zijn muurstickers én voorleesverhaaltjes

De magische dieren muurstickers komen echt tot leven in de kinderkamer door alle avonturen die ze meemaken. Wil jij ook een Sticky Tales diertje in jouw kinderkamer? De muursticker koop je nu ook online en plak je eenvoudig zelf in jouw kinderkamer. De verhaaltjes van alle diertjes staan op onze website en lees je hier makkelijk en gratis voor vanaf je telefoon, voor liefdevolle momentjes samen. Je hebt altijd toegang tot de gratis verhaaltjes op onze website, zelfs als je geen muursticker hebt gekocht.

Met de Sticky Tales muurstickers tover je jouw kinderkamer om tot een liefdevolle plek vol fantasie. De dieren muurstickers koop je nu ook hier op onze website of in meer dan 50 winkels in Nederland en België. De verhaaltjes hebben allerlei vragen om samen de dag door te nemen en te ontdekken hoe jouw kleintje zich voelt. Je zal zien dat je alle aandacht hebt voor elkaar en dat de tijd even stilstaat.

Sticky Tales is een nieuw Nederlands merk. Wij ontwerpen de diertjes zelf en de muurstickers worden lokaal en duurzaam gemaakt. Wij, Rick, Kiki en mini-me Nela zijn de trotse eigenaren van familiebedrijf Sticky Tales en wensen jou heel veel liefdevolle momentjes samen met jouw kleintje(s).

Lees meer over Sticky Tales…

Kinderkamer vol liefde en magie

Online verhaaltjes

Wij zijn zelf ouders en weten hoe snel de tijd gaat. Sticky Tales is begonnen, met een muurschildering van oma Carla op de kamer van Nela. Deze bijzondere diertjes zijn nu de basis voor de muurstickers en verhaaltjes. Wij hebben de online verhaaltjes bedacht om onze telefoontijd om te toveren tot een momentje samen. De verhaaltjes lees je dan ook makkelijk voor vanaf je telefoon, voor liefdevolle momentjes samen. De verhaaltjes op onze website zijn gratis, ook als je geen muursticker hebt gekocht. Wij schrijven de verhaaltjes en Nela laat weten of ze zijn ‘goedgekeurd’. In de verhaaltjes staan allerlei vragen over dagelijkse dingen, maar ook over hoe je je voelt.  Met de vragen in de verhaaltjes maak je echt even tijd voor elkaar en praat je samen met je kleintje(s) over je gevoelens.