Speciaal voor jou nog een welkomstcadeau

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt direct het eerste verhaaltje van Hertje Pien in jouw mailbox, om heerlijk voor te lezen. De 10% kortingscode komt ook per mail jouw kant op. Maar pssssst nog niet wegklikken, wil je jouw eerste muursticker voor een magische prijs? Dan hebben we nog iets voor jou……………………..

Eenmalig welkomstcadeau

Koop nu jouw eerste muursticker voor een magisch prijsje

Exclusief cadeautje voor jou. Wij vinden het echt heel erg leuk dat jij je hebt aangemeld voor de nieuwste gratis avonturen, om lekker voor te lezen. De online verhaaltjes komen nog meer tot leven samen met de muurstickers van de Sticky Tales dieren. Daarom willen wij jou een eenmalig welkomstcadeau aanbieden. Jij kan Hertje Pien en/of Victor de Sloddervos nu voor een heel speciaal prijsje thuis gestuurd krijgen! Hertje Pien is normaal €49,95 alleen nu koop je Hertje Pien eenmalig voor maar €24,95.- Victor de Sloddervos is normaal €29,95 alleen nu koop je Victor eenmalig voor maar €19,95.-

Jouw welkomstcadeau is een heel speciaal aanbod alleen voor jou, omdat jij je hebt ingeschreven voor de gratis verhaaltjes. Wie kies jij Hertje Pien of Victor Sloddervos?  Of kun jij heel goed kiezen en kies je ze beiden ;-) 

P.s. Als je de pagina wegklikt is jouw speciale welkomstcadeau ook magisch verdwenen.