Bij de grote muurstickers leveren wij een duidelijke plakinstructie mee. Hieronder lees je wat je nodig hebt, voor het opplakken van de grote muurstickers.

Benodigdheden:

• Een stofvrije doek en wat zeepsop om de ondergrond schoon en vetvrij te maken.

• Schilderstape (bijvoorbeeld van TESA).

• Een schone droge doek of een bankpas om de sticker aan te drukken.

• Een schaar

Stap 1: Maak de ondergrond goed schoon, vetvrij en droog.

Stap 2: Maak de sticker aan de achterzijde schoon en breng hem aan op de juiste positie op de muur. Plak de sticker links en rechts met schilderstape vast op ca 2/3 van de onderzijde.

Stap 3: Maak het schutvel aan de bovenzijde los van de sticker tot aan de stukjes schilderstape. Laat de sticker voorzichtig naar beneden hangen. 

Stap 4: Knip het schutvel boven de stukjes schilderstape af. 

Stap 5: Klap de sticker voorzichtig terug. Wrijf voorzichtig met de hand of een doek de sticker stevig vast. Begin in het midden van de sticker van links naar rechts te wrijven, langzaam richting de bovenzijde.

Stap 6: Verwijder de twee stukjes schilderstape aan de zijkanten. Klap de sticker naar boven en haal het onderste deel van het schutvel weg. Laat de sticker niet op de ondergrond vallen.

Stap 7: Wrijf met de hand of een doek het onderste deel van de sticker vast. Begin in het midden van de sticker van links naar rechts te wrijven, langzaam richting de onderzijde. 

Na een aantal dagen is sticker goed tegen de muur gehecht. 

Let op! Plak niet onder een temperatuur van 10 graden Celcius.

Plaats de sticker niet in de volle zon.