Lente kleurplaat diertjes

Wist je al dat wij ook gratis voorleesverhaaltjes hebben? De voorleesverhaaltjes van Sticky Tales lees je makkelijk voor vanaf je telefoon. De voorleesverhaaltjes hebben allerlei vragen om stil te staan bij de dag en om samen over je gevoelens te praten. Wil jij als eerste weten wanneer er een nieuw verhaaltje is? Schrijf je nu in voor de (verhaaltjes) brief.

Gratis lente kleurplaat van de dieren van Sticky Tales. Tip, de diertjes kun je uitknippen en ook ophangen als vrolijke lente versiering. Vier samen de lente. Download hier de kleurplaat gratis, voor een liefdevol momentje samen >

Met onze kleurplaten kan je vele uren met je minimi spenderen. We willen alle dieren van de muurstickers op kleurplaat formaat krijgen, zodat alles buiten de lijnen gekleurd kan worden:) Wil jij nog meer inspiratie op doen? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij heel veel ideeën en tips, voor liefdevolle momentjes samen.  Nog even om niet te vergeten: Muurstickers met voorleesverhaaltjes zijn helemaal een magische combinatie. Met de voorleesverhaaltjes van ons komen je muurstickers echt tot leven in jouw kinderkamer. Schrijf je nu alvast in voor de gratis online voorleesverhaaltjes van Sticky Tales.