Moederdag idee samen kleuren

Moederdag idee nodig? Wat dacht je van een heerlijk knutselmomentje samen met je kleintje(s)?

Bij Sticky Tales staan we klaar om je te helpen, zodat het maken van iets unieks en persoonlijks super makkelijk wordt. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een downloadbare kleurplaat. En dat is nog niet alles – met je inschrijving maak je ook kans op een van de drie cadeaus die we verloten onder de inschrijvingen.

We verloten onze drie meest populaire muurstickers namelijk:  Hertje Pien t.w.v. € 49,95 | Wasbeertje Willy t.w.v. € 34,95 | Konijn Emmy t.w.v. € 19,95! Deze actie loopt tot en met 12 mei 2024, dus je hebt tot en met zondagochtend de tijd om de kleurplaat in te kleuren.

Afbeelding van Moederdag kleurplaat van Sticky Tales.

Moederdag inspiratie voor liefdevolle momentjes samen

Wist je dat Sticky Tales niet alleen staat voor kleurrijke muurstickers van schattige diertjes, maar ook voor betoverende voorleesverhaaltjes voor liefdevolle momentjes samen? Met jouw inschrijving voor de Sticky Tales nieuwsbrief ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een nieuw verhaaltje online staat, klaar om heerlijk voor te lezen. En het beste? Je kunt deze verhaaltjes gewoon vanaf je telefoon voorlezen. Daarnaast ontvang je inspiratie voor talloze liefdevolle momentjes samen en blijf je op de hoogte van de nieuwste producten. Met jouw inschrijving maak je deel uit van de Sticky Tales familie van liefdevolle ouders die kostbare momenten samen koesteren.

Ontdek met de verhaaltje hoe jouw kleintje zich voelt

De diertjes van Sticky Tales hebben elk hun eigen unieke verhaal en nemen je graag mee op avontuur. Deze verhaaltjes zijn perfect om samen over de dagelijkse dingen te praten en over gevoelens te praten. Speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 8 jaar oud, maar ook jongere kinderen zullen ervan genieten. Door de vragen in de verhaaltjes leer je hoe jouw kleintje zich voelt en merk je dat de tijd even stilstaat tijdens dit bijzondere momentje samen. En het beste van alles? De verhaaltjes zijn gratis, zelfs als je geen muursticker koopt. Schrijf je snel in en ontdek als eerste wanneer er een nieuw verhaaltje online staat.

Sticky Tales nieuw familiebedrijf

Sticky Tales is een nieuw en uniek concept met muurstickers voor de kinderkamer, die tot leven komen dankzij de online voorleesverhaaltjes. Waarom bieden wij deze verhaaltjes gratis aan? Omdat we willen helpen om telefoontijd om te toveren tot liefdevolle momentjes samen. Wij, Rick en Kiki eigenaren van Sticky Tales, en ouders van Nela (8 jaar) begrijpen we maar al te goed hoeveel tijd we doorbrengen op onze telefoons, voor Sticky Tales maar ook voor andere zaken. Met de online verhaaltjes verander je jouw schermtijd in waardevolle quality time samen. De verhaaltjes schrijven wij zelf en onze dochter Nela keurt ze goed. Met de vragen in de verhaaltjes maak je echt even tijd voor elkaar. Wil jij jouw schermtijd ook omzetten in liefdevolle momentjes samen? Schrijf je dan nu in en doe ook nog mee om één van de drie favoriete muurstickers te winnen.