Muursticker babykamer tips en inspiratie

Met een muursticker in de babykamer maak je jouw kamertje helemaal compleet, vinden wij natuurlijk! Het blijft zo bijzonder een kleintje op komst. Wij geven je dan ook graag leuke tips en inspiratie om zelf met muurstickers aan de slag te gaan voor in jouw babykamer. Er is zoveel mogelijk en er zijn zoveel mooie meubels en schattige spulletjes voor in de babykamer. Ik vond het zo ontzettend speciaal om voor onze dochter, Nela, een babykamer in te richten. Al is het al een tijdje geleden, eigenlijk is dit het allereerste moment dat het idee voor Sticky Tales is ontstaan. Mijn moeder heeft een muurschildering in de babykamer gemaakt, dit ontwerp is de start geweest voor het idee voor muurstickers. Want een muurschildering is niet voor iedereen altijd een oplossing. Dus een muursticker in de babykamer vind ik nog steeds het beste idee ooit. Met een muursticker geef je jouw babykamer snel de ‘look and feel’ die je wil. Een thema babykamer? Ook met een muursticker heb je dat heel snel voor elkaar. En wil je weer van thema veranderen of weer een nieuw kamertje? Een muursticker in de babykamer is zo weer verandert. Scrol snel verder en doe lekker veel inspiratie op voor jouw babykamer. En…vergeet je niet in te schrijven dan ontvang je als eerste een update als er weer nieuwe verhaaltjes en muurstickers online staan.

Babykamer muursticker ideeën

Er zijn heel veel verschillende soorten muurstickers van klein tot groot en rond, van dieren tot lieve woordjes. Welke muursticker past bij jou? Wij inspireren je graag met mooie voorbeelden om zo zelf aan de slag te kunnen gaan in jouw babykamer. Wij hebben onderstaande muursticker trends gespot voor in de babykamer:

Een ronde muursticker in de babykamer is echt heel schattig en het geeft jouw kamer direct het gevoel dat jij wilt creëren. Ronde muurstickers zijn er in allerlei thema’s en in verschillende grote. Met een muursticker heb je heel snel een (nieuw) thema te pakken voor je babykamer, zonder dat je meteen te veel hoeft te doen. Je kan muurstickers ook weer makkelijk verwijderen. Houd jij ervan om even van thema te wisselen? Met muurstickers is dit zo gedaan! Wij snappen wel dat een ronde muursticker voor in de babykamer een topper is en blijft! Welke ronde muursticker van Sticky Tales is jouw favoriet?

Klik hier en bekijk onze ronde muurstickers voor in de babykamer >

Dieren muurstickers zijn en blijven heel schattig op de babykamer. Dit snappen wij wel. De babykamer van Nela had ook diertjes op de muur, haar meisjeskamer nu trouwens ook! Zoals ik al eerder typte zo is Sticky Tales begonnen, want Sticky Tales muurstickers zijn muurstickers van dieren! Er zijn heel veel verschillende dieren muurstickers te koop van allerlei merken. Alleen zijn de dieren muurstickers van Sticky Tales wel extra bijzonder, want onze dieren muurstickers zijn magisch. De Sticky Tales dieren maken namelijk nogal wat mee op een dag, als je even niet kijkt. Hier hebben wij dan ook hele leuke verhaaltjes over geschreven, die je gratis en online kan voorlezen vanaf je telefoon. Zo komen je dieren muurstickers echt tot leven in de babykamer. De verhaaltjes schrijven wij zelf, voor liefdevolle momentjes samen met jouw baby. Je kan je gratis inschrijven voor de online verhaaltjes. Wil je de verhaaltjes ook gratis ontvangen? Schrijf je dan snel in.

Babykamers zijn er in alle kleuren en maten. De ene mama wil een gender neutral kamer en de ander wil juist een typisch meisjeskamer of jongenskamer. Wij zien heel veel kamers met neutrale, rustige kleuren die voor zowel een jongen als een meisje kunnen. Een neutrale kamer straalt heel veel rust en kalmte uit. Een muursticker is dan een hele leuke toevoeging voor toch een beetje extra kleur of speelsheid. Ga jij toch liever voor een typische meisjes of jongenskamer? Dan zijn muurstickers ook weer heel leuk. Onze muurstickers passen in zowel meisjes- of jongenskamer. Een vriendin van mij heeft een tweeling, een jongen en een meisje en heeft in de gedeelde kamer Sticky Tales muurstickers. Heb jij een oude commode of vintage kastje opgeknapt? Stickers staat ook heel erg leuk om een oud meubelstuk. Zo passen jouw meubels weer helemaal in jouw babykamer, met een muursticker.

Liefdevolle momentjes in de babykamer

Wil jij nog meer muursticker inspiratie opdoen voor jouw babykamer? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij nog meer inspiratie, ideeën en tips. Muurstickers met voorleesverhaaltjes zijn helemaal een magische combinatie. Met de voorleesverhaaltjes van ons komen je muurstickers echt tot leven in jouw babykamer. Schrijf je nu alvast in voor de gratis online voorleesverhaaltjes van Sticky Tales.