Muursticker kinderkamer tips en inspiratie

Muursticker in de kinderkamer? Wij geven je graag tips en inspiratie om zelf met muurstickers aan de slag te gaan in jouw kinderkamer. Want muurstickers zijn zo leuk! In een handomdraai tover je jouw kinderkamer om met muurstickers. Plus muurstickers plak je heel simpel en makkelijk zelf op iedere vlakke ondergrond, zoals een kastje, bed, deur of muur. Iedereen kan het. Maar waar start je? Er is zoveel keus in muurstickers voor in de kinderkamer. Je kan werkelijk heel je kinderkamer vol plakken. Misschien is dit een tikkie te veel, zelfs voor ons. Dus wij vertellen je graag over de grootste muursticker trends en de leukste muursticker tips voor in de kinderkamer. We laten ook heel veel leuke voorbeelden zien van onze Sticky Tales muurstickers voor in de kinderkamer. Scrol verder en doe lekker heel veel inspiratie op voor jouw kinderkamer. En….vergeet je niet in te schrijven, dan krijg je als eerste een update wanneer er weer nieuwe verhaaltjes en producten online staan.

Kinderkamer muursticker trends

Welke muursticker trends zien wij? Van kleine tot grote muurstickers er zijn allerlei super leuke en hippe muurstickers voor in de kinderkamer. Voor ieder is er wel een toffe trend waar je zelf mee aan de slag kan gaan. Wij hebben de top 5 muursticker trends, voor de kinderkamer voor je op een rijtje gezet.

Dieren muurstickers zijn heel hot op het moment. Hier zijn wij heel blij mee, want Sticky Tales muurstickers zijn muurstickers van dieren! Voor ons is het geen trend, want dieren spelen bij ons de hoofdrol. Er zijn heel veel verschillende dieren muurstickers te koop van allerlei merken. Alleen zijn de dieren muurstickers van Sticky Tales extra bijzonder, want onze dieren muurstickers zijn magisch. De Sticky Tales dieren maken namelijk nogal wat mee op een dag, als je even niet kijkt. Hier hebben wij dan ook hele leuke verhaaltjes over geschreven, die je gratis en online kan voorlezen vanaf je telefoon. Zo komen je dieren muurstickers echt tot leven in de kinderkamer. De verhaaltjes schrijven wij zelf en hebben allerlei vragen om samen over de dag te praten, voor liefdevolle momentjes samen. Je kan je gratis inschrijven voor de online verhaaltjes, je krijgt dan een mailtje wanneer er weer een nieuw verhaaltje online staat. Wil je de verhaaltjes ook gratis ontvangen? Schrijf je dan snel in. 

Een ronde muursticker voor in de kinderkamer is al een tijdje heel hip. En wij snappen wel waarom. Ronde muurstickers geven je kinderkamer makkelijk jouw gewenste thema. In één oogopslag stijl je jouw kinderkamer zoals je had gehoopt. Ronde muurstickers zijn er in allerlei thema’s en in verschillende grote. Het fijne van de meeste ronde muurstickers, is dat ze vaak rond de 1 meter zijn. Dit formaat is ook nog heel makkelijk en goed zelf op de muur te plakken. En zo heb je heel snel een (nieuw) thema te pakken voor je kinderkamer, zonder dat je meteen te veel hoeft te doen. Je kan muurstickers ook weer makkelijk verwijderen. Houd jij ervan om even van thema te wisselen? Met muurstickers is dit zo gedaan! Behang blijft ook een hele mooie manier om jouw kamer een mooie thema te geven, alleen haal je behang altijd weer wat lastig van de muur. Plus behangen is altijd weer een pittige klus. Wij snappen wel dat een ronde muursticker voor de kinderkamer een topper is en blijft!

Een kinderkamer speciaal voor een meisje of jongen gestyled blijft heel populair! Dat komt goed uit, want onze muurstickers passen zowel goed in meisjeskamer als jongenskamer. We zien ook wel de trend voor neutralere kinderkamers, maar toch zijn de duidelijk meisjes- of jongenskamer nog steeds erg in trek. Op Pinterest kun je uren rondstruinen naar inspiratie voor jouw meisjes- of jongenskamer. Dus muurstickers speciaal voor in een meisjeskamer of jongenskamer kunnen daarom niet ontbreken als trend en inspirator op deze pagina. Natuurlijk zijn er muurstickers voor meisjes en muurstickers voor jongens in allerlei formaten, kleuren en stijlen. Zelf vinden wij natuurlijk al onze muurstickers leuk voor iedere kamer, of het nu een meisjeskamer of een jongenskamer is. Een vriendin van ons heeft een Tweeling, een jongen en meisje. Haar kleintjes zijn gek op onze muurstickers! Een leuke tip zijn muurstickers plakken op een kastje of het bed. Zo geef je de (witte) saaiere meubels ook meteen een nieuwe look and feel. Tip: plak samen met jou kleintje(s) de muurstickers op meubels. Het is ontzettend leuk om samen te doen, zo creër je meteen een liefdevol momentje samen. En ik weet zeker dat jouw zoon en/of dochter super trots zal zijn op het resultaat. En een beetje scheef is juist weer helemaal “on trend” met de DIY trend, zullen we maar zeggen ;-)

Een muursticker voor in de babykamer kan ook niet worden overgeslagen. Een babykamer stylen en inrichten blijft bijzonder. Het allereerste kamertje krijgt dan ook bij ons extra aandacht. Want je wil je babykamer ook een geheel eigen sfeer geven. Vaak veranderen de babykamers weer naar kinderkamers en muurstickers zijn hiervoor natuurlijk perfect! Muurstickers geven je babykamer direct de look and feel die jij wil. En wordt je baby weer wat groter? Muurstickers kun je weer makkelijk vervangen. Het leuke van de Sticky Tales muurstickers is dat ze ook meteen voorleesverhaaltjes zijn. Vanaf je telefoon lees je makkelijk de verhaaltjes voor, voor een liefdevol momentje samen met jouw baby. De verhaaltjes zijn ook juist heel erg leuk als je kleintje wat ouder wordt. Met de vragen in de verhaaltjes heb je nog meer interactie samen tijdens het lezen.

Hopelijk heb je zo heel veel ideeën en inspiratie opgedaan voor de perfect muursticker voor in jouw kinderkamer. Wil jij nog meer inspiratie op doen? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij heel veel inspiratie, ideeën en tips, voor liefdevolle momentjes samen.  Nog even om niet te vergeten: Muurstickers met voorleesverhaaltjes zijn helemaal een magische combinatie. Met de voorleesverhaaltjes van ons komen je muurstickers echt tot leven in jouw kinderkamer. Schrijf je nu alvast in voor de gratis online voorleesverhaaltjes van Sticky Tales.