Muursticker meisjeskamer

Met muurstickers tover je jouw meisjeskamer om tot een plek vol met liefdevolle momenten samen. Op deze pagina delen we graag tips en inspiratie om zelf met muurstickers van Sticky Tales aan de slag te gaan in jouw meisjeskamer. Met onze muurstickers creëer je een magische meisjeskamer, waar de muren tot leven komen met de bijzondere dieren die schitteren in de avonturen die ze beleven.

De diertjes van Sticky Tales zijn muurstickers en (voorlees) verhaaltjes in één. Je zal zien dat de tijd stil staat met de verhaaltjes en de diertjes en hun avonturen tot leven komen in jouw meisjeskamer. Scroll verder en doe lekker heel veel inspiratie op voor jouw meisjeskamer. En….vergeet je niet in te schrijven, dan krijg je als eerste een update wanneer er weer nieuwe verhaaltjes en producten online staan. Je krijgt ook 10% korting op je eerste muursticker die je online koopt!

Dieren muursticker

Dompel jezelf onder in de magie van onze dieren muurstickers en zie hoe jouw meisjeskamer verandert in een plek om te dromen en spelen.  Ontdek samen met jouw kleintje alle avonturen terwijl de dieren op de muur tot leven komen. Ieder diertje is uniek, net als jouw kind, en vertelt een eigen verhaal. Met de muurstickers en verhalen transformeer je jouw meisjeskamer ineens in een betoverend bos waarin de wijze uil Oehoe zijn kennis deelt en de avontuurlijke konijntjes Tipi en Emmy hun weg vinden door magische landschappen. De verhaaltjes hebben allerlei vragen om samen over de dag te praten. Je zal zien dat de klok stil staat en je alle tijd hebt voor elkaar. 

Eenvoudig zelf muurstickers opplakken

In een handomdraai tover je jouw meisjeskamer om met muurstickers. Onze muurstickers plak je heel simpel en makkelijk zelf op iedere vlakke ondergrond, zoals een kastje, bed, deur of muur. Iedereen kan het! De veelzijdigheid van onze muurstickers maakt het eenvoudig om jouw meisjeskamer aan te passen aan de persoonlijke stijl en voorkeuren van jou en jouw kleintje. Kies uit verschillende diertjes, designs en kleuren die perfect passen bij de thema’s die je hart veroveren. Creëer een wereld waar je samen kunt zijn en liefdevolle momentjes beleefd.  Je kan de stickers ook weer eenvoudig verwijderen, waardoor je de flexibiliteit hebt om jouw meisjeskamer telkens opnieuw te transformeren en samen nieuwe avonturen te ontdekken. De verhaaltjes van alle dieren staan hier op onze website en zijn gratis voor te lezen vanaf je telefoon. Vind je de diertjes ook zo schattig en wil jij de Sticky Tales muurstickers ook in jouw kinderkamer? Je koopt de muurstickers online hier op deze website of in meer dan 30 winkels in Nederland en België.

Muurstickers in alle vormen en maten

Onze dieren muurstickers zijn er in allerlei maten en vormen. Ieder hoekje kun je omtoveren tot een magische plek. Laat Oehoe de Uil uitrusten op het nachtkastje, plak Kat Karel de Grote op de slaapkamerdeur en geef Marter Martin een plekje bij de commode. De muurstickers bestaan uit verschillende karakters en hebben allemaal hun eigen verhaal. Zoals Muursticker Konijn Emmy, die de vuurvliegjes vrij laat rondvliegen in het kamertje. Zo schijnt er altijd een lichtje en hoeft je kind niet meer bang te zijn in het donker. Of ontmoet muis Mark, die zijn kunstjes uitvoert op zijn fietsje. Naast losse dierenstickers zijn er ook ronde muurstickers en een XL muursticker, “The Family Tree”. De grote (ronde) muurstickers zijn een echte blikvanger in jouw meisjeskamer en nodigen uit tot gezellige voorleesmomenten.

Muurstickers en alle avonturen

Iedere dieren muursticker heeft zijn eigen verhaaltje. Ze dieren beleven avonturen die de verbeelding van je kind stimuleren. De verhaaltjes lees je gemakkelijk en gratis voor vanaf je telefoon. Ze bieden niet alleen vermaak, maar ook gespreksstof om over dagelijkse zaken te praten en gevoelens te verkennen. Denk aan Hertje Pien die gevallen is en naar de dokter moet, aan Kikker Kenny die zwemles heeft maar eigenlijk niet durft, of aan IJsvogel Bella die het avondeten niet lekker vindt. Thema’s als Halloween, Sinterklaas en Kerst worden ook door de diertjes gevierd en delen ze graag met jouw kleintje. Met het voorlezen creëer je kostbare momenten waar je samen kunt genieten van de magie. Bovendien verschijnen er regelmatig nieuwe verhaaltjes, zodat de betovering blijft voortduren. Schrijf je in en ontdek als eerste wanneer er een nieuw verhaaltje online staat en ontvang 10% korting op jouw eerste online muursticker aankoop.

Hopelijk heb je zo heel veel ideeën en inspiratie opgedaan voor de perfecte muursticker(s) voor in jouw kinderkamer. Wil jij nog meer inspiratie op doen? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij heel veel inspiratie, ideeën en tips, voor liefdevolle momentjes samen.