Online verhaaltje Giga Groen

Kikker Kenny

Gratis online verhaaltje Giga-Groen, voor jouw kleintje om zelf (voor) te lezen. Speciaal voor de boekenweek hebben wij een giga-groen verhaaltje gemaakt. Weet jij wie in het Sticky Tales bos o zo groen is? De voorleesverhaaltjes van Sticky Tales lees je makkelijk voor vanaf je telefoon. Wil jij als eerste weten wanneer er een nieuw verhaaltje is? Schrijf je nu in voor de (verhaaltjes) brief.

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 1. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik ben groen

gi-ga-groen

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 2. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik plons

ik heb geen dons

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 4. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik spring laag

ik spring hoog

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 5. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik kwaak

echt heel vaak

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 6. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik geef een kik

wie ben ik?

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 7. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik ben kikker Kenny!

Wij hebben met veel liefde dit verhaaltje voor je geschreven. Hopelijk heb je genoten van een liefdevol momentje samen. Wil jij alles weten over de diertjes? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij alle laatste nieuwtjes. Als eerste de nieuwste verhaaltjes op je telefoon ontvangen? Schrijf je nu in voor de gratis online voorleesverhaaltjes brief van Sticky Tales.