Online verhaaltje Giga Groen

Gratis online verhaaltje Giga-Groen, voor jouw kleintje om zelf (voor) te lezen. Weet jij wie in het Sticky Tales bos o zo groen is? 

Hoe werkt online voorlezen? Klik op de afbeelding en swipe om voor te lezen. 

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 1. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik ben groen

gi-ga-groen

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 2. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik plons

ik heb geen dons

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 4. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik spring laag

ik spring hoog

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 5. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik kwaak

echt heel vaak

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 6. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik geef een kik

wie ben ik?

Afbeelding van online Giga-Groen verhaaltje van Sticky Tales blz. 7. Dit is een gratis online verhaaltje voor kinderen om zelf te lezen.

ik ben kikker Kenny!

Wij hebben met veel liefde dit verhaaltje voor je geschreven. Hopelijk heb je genoten van een liefdevol momentje samen. Wil jij alles weten over de diertjes? Volg ons op Instagram en Pinterest, hier delen wij alle laatste nieuwtjes. Als eerste de nieuwste verhaaltjes op je telefoon ontvangen? Schrijf je nu in voor de gratis online voorleesverhaaltjes brief van Sticky Tales.