Ontvang gratis de verhaaltjes in je mailbox

Plus 10% korting op je volgende online aankoop

* indicates required


Wat krijg je allemaal?

Cadeautjes

Als bedankje voor je aanmelding krijg je van ons een unieke 10% kortingscode, die je eenmalig online kan inwisselen bij het afrekenen in de webshop. Zo breng je wat extra magie met de muurstickers in je kinderkamer, met een leuke korting. Laat je ons weten wanneer er een jarige jop is? Wij sturen je ook wat leuks voor de feestvarken.

Verhaaltjes

Krijg de nieuwste verhaaltjes als eerste in je mailbox. De dieren in de magische wereld van Sticky Tales maken nogal wat mee op een dag. Iedere keer weten ze je weer te verbazen en te verwonderen. Schrijf je en krijg de laatste avontuur gewoon in je mailbox, om lekker voor te lezen makkelijk vanaf je telefoon. Maak er een liefdevol momentje van, samen met je kleintje(s).

Ontdek

Ontdek als eerste wanneer er weer een nieuw familielid is bijgekomen! Je krijgt een seintje als de nieuwste stickers in de webshop liggen. De Sticky Tales familie breidt zich steeds verder uit met nieuwe diertjes en ontwerpen. We hebben de leukste ideeën voor nieuwe stickers voor in de kinderkamer. Er komen ook nieuwe innovaties aan. Jij wil toch ook niks missen?