Life is about stories, make yours stick

Muurstickers met verhaaltjes

Wij creëren heel graag liefdevolle momentjes samen. Met onze magische muurstickers en unieke voorleesverhaaltjes, hopen wij dat je drukte en hectiek van de dag even vergeet en samenkomt met je kleintje(s). Wij wensen jullie een moment in het hier en nu, om bewust tijd te nemen voor elkaar, om naar elkaar te luisteren en je gevoelens met elkaar te kunnen delen

“Sticky Tales is een nieuw muursticker merk, met verhaaltjes die de kinderkamers omtovert tot eigenwijze, stoere en originele sprookjeskamers, waar je samen warme en bijzondere momenten beleeft”.

Muurstickers voor momentjes samen

Sticky Tales is een familiebedrijf, waarbij iedereen in de familie zijn of haar toverkrachten inzet. Door onze krachten te bundelen ontstaan de mooiste creaties. Vol toewijding bedenken en ontwerpen wij de muurstickers, met verhaaltjes. Wij, Kiki en Rick zijn de oprichters en eigenaren van het bedrijf en zorgen dat de muurstickers ook echt in de kinderkamers komen. Nela, onze dochter geeft haar waardevolle feedback over hoe de diertjes moeten heten en wat zij de leukste muurstickers en verhaaltjes vindt. Nela’s roze meisjeskamer hangt natuurlijk helemaal vol met alle muurstickers, die we al hebben en alle nieuwe ontwerpen, die er nog aan komen.

Dromen over muurstickers

Sticky Tales begon ooit, omdat oma Carla met de hand een muurschildering maakte op de kinderkamer van Nela. Deze boom, met allerlei eigenzinnige diertjes vond iedereen zo mooi! Ieder kind zou zo’n mooie tekening op de kinderkamer moeten kunnen hebben. Door dit ontwerp is dus jaren geleden al het idee begonnen om Sticky Tales te starten. Na jaren te hebben gedroomd, over een eigen bedrijf, zijn wij begin 2022 officieel van start gegaan. Wij zijn met één muursticker, The family tree, en één online verhaaltje van Oehoe de Uil begonnen. Nu breiden wij onze muurstickercollectie steeds verder uit en hopen wij nog meer liefdevolle momentjes samen te creëren. De muurstickers liggen inmiddels ook al bij verschillende leuke kinderboetiekjes en trendy conceptstores in Nederland.