Over Sticky Tales

Met Sticky Tales creëren wij heel veel liefdevolle momentjes samen. De magische diertjes zijn muurstickers en verhaaltjes in één. Met deze unieke combinatie, hopen wij dat je drukte en hectiek van de dag even vergeet en samenkomt met je kleintje(s). Wij wensen jullie een moment in het hier en nu, om bewust tijd te nemen voor elkaar, om naar elkaar te luisteren en je gevoelens met elkaar te kunnen delen.

“Sticky Tales is een nieuw muursticker merk met verhaaltjes, die de kinderkamer omtovert tot een magische sprookjeskamers, voor liefdevolle momenten samen”.

‘Life is about stories, make yours stick’

Afbeelding van Sticky Tales over Sticky Tales pagina.

Liefdevolle momentjes

Sticky Tales is een familiebedrijf, waarbij iedereen in de familie zijn of haar toverkrachten inzet. Door onze krachten in de familie te bundelen ontstaan de mooiste creaties. Vol toewijding bedenken en ontwerpen wij de muurstickers, met verhaaltjes. Wij, Kiki en Rick zijn de oprichters en eigenaren van het bedrijf. Nela, onze dochter, geeft haar waardevolle feedback over hoe de diertjes moeten heten en wat zij de leukste muurstickers en verhaaltjes vindt. Jodi, de broer van Kiki, is grafisch ontwerper en helpt met alle ontwerpen en de website. Carryke, de zus van Kiki, bedenkt samen met ons de verhaaltjes. Onze inpak heldin Ria, de mama van Rick, springt in wanneer we veel moeten inpakken. Nela’s roze meisjeskamer hangt natuurlijk helemaal vol met de muurstickers, plus alle ontwerpen die er nog aan komen.

Dromen over muurstickers

Sticky Tales begon ooit, omdat oma Carla met de hand een muurschildering maakte op de kinderkamer van Nela. Deze boom, met allerlei eigenzinnige diertjes vond iedereen zo mooi! Ieder kind zou zo’n mooie tekening op de kinderkamer moeten kunnen hebben. Door dit ontwerp is dus jaren geleden al het idee begonnen om Sticky Tales te starten. Na jaren te hebben gedroomd, over een eigen bedrijf, zijn wij begin 2022 officieel van start gegaan. Wij zijn met één muursticker, The family tree, en één online verhaaltje van Oehoe de Uil begonnen. Nu breiden wij onze muurstickercollectie steeds verder uit en hopen wij nog meer liefdevolle momentjes samen te creëren. De muurstickers liggen inmiddels in meer dan 25 leuke kinderboetiekjes en trendy conceptstores in Nederland en België. 

Afbeelding van oprichters en eigenaren van Sticky Tales.
Afbeelding van Kiki Vrendenberg oprichter en eigenaar van Sticky Tales.
Afbeelding van Sticky Tales pagina over ons.