Voorlezen vanaf je telefoon, voor liefdevolle momentjes samen

Heerlijk voorlezen met de online verhaaltjes van Sticky Tales. De diertjes van Sticky Tales zijn wel heel magisch, want de diertjes zijn muurstickers voor in de kinderkamer én voorleesverhaaltjes in één.  Ontdek de gratis voorleesverhaaltjes van de diertjes nu. De verhaaltjes lees je makkelijk voor vanaf je telefoon. Zo tover je jouw schermtijd om tot een liefdevol momentje samen met jouw kleintje(s). Wij hebben al heel veel gratis verhaaltjes online staan, maar schrijf je en krijg een mailtje wanneer er een nieuw verhaaltje online staat.

Afbeelding van Sticky Tales pagina over ons.

Online voorlezen en je telefoontijd omtoveren tot een momentje samen

De diertjes van Sticky Tales zijn uniek en hebben allemaal hun eigen verhaal. De bijzondere diertjes nemen je heel graag mee op al hun avonturen. De verhaaltjes hebben allerlei vragen om samen over de dagelijkse dingen te praten en over je gevoelens. De vragen zijn speciaal voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar. De verhaaltjes kun je natuurlijk ook voorlezen aan jongere kinderen. Met de vragen leer je hoe jouw kleintje zich voelt. Door de verhaaltjes zal je zien dat de tijd even stilstaat en je echt een momentje samen hebt. De verhaaltjes lees je makkelijk voor vanaf je telefoon. De verhaaltjes zijn gratis en vind je hier op onze website, zelfs als je geen muursticker koopt. Er komen steeds nieuwe avonturen bij. Schrijf je in en ontdek als eerste wanneer er een nieuw verhaaltje online staat.

Afbeelding van online voorlees verhaaltjes van de Sticky-Tales diertjes.

Ontdek met de verhaaltje hoe jouw kleintje zich voelt

In het Sticky Tales bos mag iedereen zichzelf zijn en is er ruimte voor iedereen om steeds weer alle wonderen in de wereld te ontdekken. Zelfs de meest fantasierijke dieren stuiten wel eens op iets wat ze nog niet kennen, maar samen vinden ze altijd een weg en overwinnen ze alle obstakels. Zo vindt Kikker Kenny zwemles heel eng, Egel Egelina is een beetje verlegen op het verjaardagsfeestje en de stoere Muis Mark gaat voor het eerst op schoolreis en vindt dit toch een beetje spannend. De kinderen herkennen zich in alle belevenissen van de diertjes. Vind je de diertjes en de verhaaltjes ook zo leuk? Dan kun je een muursticker kopen voor in jouw kinderkamer. Als je je nu inschrijft krijg je een 10% kortingscode voor je eerste aankoop.

Online voorlezen, die verhaaltjes heb je altijd bij je

  • Super handig je hoeft niet met boeken te slepen
  • De verhaaltjes staan gewoon op onze website
  • Verhaaltjes zijn gratis
  • Verhaaltjes lees je makkelijk voor vanaf je telefoon
  • Tip: Ideaal voor op vakantie
  • Fijn voor even wat rust op een drukke dag
  • Jij hebt je telefoon altijd bij je dus de verhaaltjes ook
  • Je krijgt een seintje als er een nieuw verhaaltje online staat
  • Je krijgt 10% korting voor de aankoop van je eerste muursticker

Sticky Tales nieuw familiebedrijf

Sticky Tales is een uniek concept met muurstickers voor in de kinderkamer, die echt tot leven komen door de online voorleesverhaaltjes. Waarom hebben wij gratis online verhaaltjes? Wij hebben dit bedacht om ons telefoontijd om te toveren tot een liefdevol momentje samen. Wij, Kiki en Rick oprichters en eigenaren van Sticky Tales zijn ook ouders van Nela (8 jaar). Wij merken dat we toch best heel veel op onze telefoon zitten (voor Sticky Tales, maar ook voor al het andere). Dit zal ook niet zomaar gaan veranderen.  Met de online verhaaltjes tover je jouw telefoontijd om tot iets moois, een tijd om even samen zijn. Zo zijn de online voorleesverhaaltjes tot leven gekomen. De verhaaltjes schrijven wij zelf en Nela laat weten of ze zijn “goedgekeurd”. Met de vragen, in de verhaaltjes maak je echt even tijd voor elkaar. Wil jij jouw schermtijd ook veranderen in een liefdevol momentje samen? Schrijf je in en krijg een mailtje als er een nieuw verhaaltje online staan.

Liefs van Kiki, Rick en Nela.

Muurstickers met korting

Vind je de diertjes en verhaaltjes van Sticky Tales ook zo leuk?  De Sticky Tales diertjes zijn naast de gratis verhaaltjes ook muurstickers, voor in de kinderkamer. De muursticker koop je gewoon hier op onze website. Schrijf je in en ontvang 10% korting op jouw eerste sticker, die je online koopt.