Gratis verzenden in NL en BE. Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Gratis verzenden NL en BE. Binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden.

Verhaaltjes2023-05-20T11:58:59+02:00

Online verhaaltjes om voor te lezen vanaf je telefoon, voor liefdevolle momentjes samen

De magische dieren van Sticky Tales zijn muurstickers, maar als je even niet kijkt maken ze nogal wat mee op een dag. Hier hebben wij allerlei leuke online verhaaltjes over geschreven. De verhaaltjes zijn speciaal gemaakt om heerlijk voor te lezen aan jouw kleintje(s). Ontdek alle online voorleesverhaaltjes en krijg de verhaaltjes gratis in je mailbox. De verhaaltjes kun je makkelijk en gratis voorlezen vanaf je telefoon. Zo tover je jouw schermtijd om tot een liefdevol momentje samen met jouw kleintje(s). De verhaaltjes hebben allerlei vragen om samen over de dagelijkse dingen te praten en over je gevoelens. Met de vragen leer je hoe jouw kleintje zich voelt. Door de verhaaltjes zal je zien dat de tijd even stilstaat en je echt een momentje samen hebt. Wil jij de nieuwste verhaaltjes ook gratis ontvangen? Schrijf je nu in voor de Sticky Tales online verhaaltjes brief.

Wat zeggen andere mama’s over de verhaaltjes

Mama Sanne, van Bo en Duke (7)

“De verhaaltjes zijn zo leuk om voor te lezen vooral voor het slapen gaan. Wij hebben ook een aantal muurstickers van Sticky Tales en die hebben wij daarom bij het bed geplakt”.

Mama Daphne, van Miles (3)

“Miles vindt de verhaaltjes heel erg leuk. Hij vertelt graag wat hij meemaakt, als ik het hem vraag met de vragen uit de verhaaltjes. Hij loopt altijd direct naar Victor de Sloddervos, die wij hebben”.

Mama Laura, van Stan (5) 

“De verhaaltjes gaan overal mee naar toe. Ik lees ze graag voor als we even een rustig momentje moeten inlassen, omdat Stan soms wat druk kan zijn. Zo hebben we meteen ook een knuffelmoment”.

Titel

Go to Top